06 51236612 operette@outlook.com

Operettevereniging Purmerend & Omstreken jubileumconcert 27 november 2021 in het Taborcentrum te Purmerend

In 2020 bestond Operettevereniging P&O 70 jaar en stond er in mei van dat jaar een jubileumconcert op het programma. Helaas mocht dat concert geen doorgang vinden vanwege Covid-19.
Nu de maatregelen zijn versoepeld, is de vereniging al weer een paar weken geleden aan het repeteren geslagen voor een concert op zaterdagavond 27 november 2021 in het Taborcentrum aan de Maasstraat 2 te Purmerend.
Het concert bestaat uit muziek uit eerder gespeelde operettes en musicals. Denk aan ‘Die Fledermaus’, Die Lustige Witwe, Het Medaillon, Im Weissen Rössl, Carmen de Musical, De Jantjes etcetera.
De solisten sopraan Dieke van Hoften en tenor Steven Schilp leveren hun bijdrage aan dit concert alsmede Wil Luiken die als dirigent 20 jaar aan de vereniging verbonden is geweest.
Dirigent Harrie Buijs heeft de muzikale leiding en de vaste pianiste van de vereniging Carla Braan zal de vleugel bespelen.

Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via Slijterij Breebaart aan de Neckerdijk 5a 1441 GX te Purmerend.

(volgens de huidige Covid-19 regels zal er aan de deur bij het Taborcentrum een corona check plaatsvinden).